1. feb, 2018

Ett år på Österlen

Nu har det snart gått ett år sedan vi tog över Villa Sandby B&B.

Det har varit ett händelserikt år och vi har lärt oss väldigt mycket!

Det roligaste är mötet med alla trevliga gäster! Vi har bland annat gästats av vikingaturister, loppisfyndare, en bi-räknare, en som skulle cykla till Nordnorge via Skåne, frusna italienare, vinterbadare, australiensare som tyckte att Sverige var litet, några knackade på sent eftersom deras husvagn blivit stulen, några tyskar som undrade var alla svenskar fanns och så klart en väldans massa andra trevliga människor.

En vanlig kommentar under året har varit "Vi skulle ha stannat längre!" . Det finns så mycket att göra och se här på Österlen att tiden har en tendes att inte räcka till.

Här finns många restauranger, caféer och gårdsbutiker som man inte bör missa!(En stor kylbag för hemforsling av alla godsaker man köpt är en bra idé)

Det är roligt att se hur förtjusta alla blir i den vackra naturen på Österlen.

Vallmon lyser röd på fälten och rapsen skiner ikapp med solen.

Stränderna är milsvida med knarrig vit sand och härliga sanddynor.

I området kring Kåseberga och Alestenar blir naturen mera dramatisk men kullar och klippor. 

Här finns väldigt många olika fågelarter och vi är speciellt förtjusta i alla rovfåglar som sveper över vår gård och svävar så fint över åkrarna.

Våren och sommaren är såklart väldigt fina här på Österlen men vi var inte riktigt beredda på den varma, långa hösten då fälten var fulla med pumpor i alla möjliga färger!

Vi vill också passa på att tacka vår familj, släkt, vänner, fd  och nuvarande kollegor, nya grannar och vänner på Österlen och  även alla andra som varit snälla och gett oss stöd, kärlek och hjälp på vägen det här första året! Vi är otroligt tacksamma och glada över att ni finns och för er omtanke!

Nu önskar vi alla hjärtligt VÄLKOMNA till oss denna säsongen!

P.S. Vi hoppas att ni ska tycka om förändringarna som vi gör (bilder kommer så fort vi är färdiga ) D.S.