22. maj, 2018

Tisdag 22 maj

Nu är klockan snart 14 och jag tänkte gå ut i trädgården och hämta rabarber och baka något gott innan incheckningen börjar.

Idag när gästerna ätit frukost och den var bortplockad var det dags att städa allrummet, alla toaletter och två gästrum. Efter det har jag har målat golvet i ett av de gästrum som vi har premiär för i helgen. Snart är renoveringen äntligen färdig och Villa Sandby blir mer och mer som vi vill ha det för varje dag! 

I helgen kommer ett stort gäng med golfare hit som har bokat alla våra gästrum och beställt mat både fredag och lördag kväll. Vi har börjat att ställa iordning bord och duka fint i vårt galleri och Benjamin har hållit på med projekt måla-om-"baren" sedan igår. När vi flyttade in stod denna bar, som mestadels är byggd av lastpallar, inne på logen. Vi har inte använt den nån gång men tänkte att  med lite färg och kärlek kommer den passa bra in i en idé vi har och som vi arbetar med att få färdigt inför sommarsäsongen. Tanken är att vi ska kunna erbjuda våra gäster lite mer än bara boende och frukost, men detaljerna får vara hemliga ett tag till! 

Ha en härlig dag allihopa! 

/ Elvira