"Nu är det sen"

Allt började när jag fyllde 50 (Oj, vad tiden går fort!) "Det ska jag göra sen" började staplas på hög och när är sen?  Vi bestämde att NU är det SEN!

Allt gick väldigt fort, och det kanske var tur?! Plötsligt var vi och våra flyttkartonger på Östetlen och två dagar senare checkade de första gästerna in. När säsongen var över stod håret på ända och flyttkartongerna var ouppackad men äventyret hade börjat och det var härligt!

Nu har det gått några säsonger, vi har fått "stammisar" (Vilken härlig känsla!!💛) och har blivit varma i kläderna..och flyttkartongerna är uppackade.

Österlen är en spännande  plats som lockar till sig många roliga, kreativa människor och naturen är fantastisk. För någon som älskar mat och fika så är det svårt stt hitta ett bättre ställe.

Nu hoppas jag att du ska trivas lika bra på Österlen som vi gör!

Varmt välkomna till oss på Villa Sandby B&B och ljuvliga Österlen! / Fia

På bilden ser ni Orvar (make/kock/trädgårdsmästare/chaufför ) och mig, Fia (receptionist/frukostvärdinna/lyckost/alltiallo)

Mina smultronställen!

Ale stenar- det spelar ingen roll hur många gånger man går dit, det är alltid lika fint. Vill du ha lite extra krydda? Gå dit när det är fullmåne!

- Gislövshammar, vacker liten fd fiskeby (typ 8 hus och mycket vind)

-Fabriken i Bästekille, älskar deras fotoutställningar.